Herligt man ikke skal stå i røg mere

Jeg er en af dem som er ret glad for at du nu om dage faktisk kan gå i byen uden at stinke af røg dagen efter. Og det samme gælder for mange andre steder. Jeg kan da godt forstå at rygerne er irriteret over at de næsten altid bliver jaget udenfor, hvis de vil ryge, men modsat er det vel også en af de bedste måder at blive motiveret til et rygestop.

Jeg er lidt træt af at rygere, og på mange måder også andre folk, som ikke tænker på deres egen sundhed, koster alle os andre en masse i sundhedsvæsenet.

Derfor vil jeg også gerne opfodre alle der nu stadig rygere til at finde en måde at komme af med rygningen. Rygestop behandling kunne f.eks. være med hjælp fra hypnose og tyggegummi. Med sidstnævnte skal man selvfølgelig så bagefter dog lige huske at trappe ned, så man ikke ender med at være afhængig af det i stedet for.

Tags: ,

Leave a Comment

Wifi Jammer can block Bluetooth signal? The answer is of course.
Hand-held cell phone signal jammer are very convenient tool to prevent boredom ringtones, reduce unnecessary upset.
In Canada, we care about the issues discussed aspects of the signal, mobile phone jammer are very small areas and purposes.
How to make a cell phone jammer? In China to buy a small module, so you have a test board, and can be assembled according to their needs a 4g jammer.
We often receive military orders, are used to shield the phone bombs, as a good cell phone jammer factory, we need to ensure quality.